Om Parcellet

Kære læser og besøgende på Parcellet.dk
Først og fremmest, vil jeg byde dig hjerteligt velkommen til det nye Parcellet…
Engang var Parcellet en lækker webshop og butik med alt hvad hjertet begærer til baby, børn og mor. Altid med stort fokus på økologi, kvalitet og design.
Nu er webshoppen og vores smukke butik lukket og hjemmesiden blev i september 2023 relanceret som et rådgivnings- og shoppingunivers til nye verdensborgere og deres forældre.

Hvem står bag Parcellet / hvad kan du forvente:
Jeg hedder Mia og gennem mine 12 år som forhandler af de lækreste danske og internationale brands, har jeg tilegnet mig en stor viden omkring de forskellige varer, brands og børnefamiliers behov året rundt. Den viden og erfaring, vil jeg gerne sætte i spil, her i mit nye rådgivningsunivers.
Udover en bred erfaring som selvstændig i branchen, er jeg selv mor til 4 børn og det giver mig også et grundlag for, at dele ud af mine personline erfaringer. Så du kan forvente et fint mix mellem faglighed og personlighed her på siden.


Jeg kommer til at følge årets gang i børnehøjde og vil skrive nogle gode guides til, hvad de små skal bruge i de forskellige sæsoner og ikke mindst hvor det kan købes.
Jeg håber du vil læse med og bliver altid glad for søde kommentarer eller venlige tips til andre forældre omkring et emne jeg behandler i et af mine indlæg.


Kærlig hilsen
Mia Grønning

På Parcellet har jeg fokus på:
Graviditet og fødsel
Nyfødte børn og deres behov
Amning
Babyudstyr
Børnetøj
Livet i en børnefamilie